Keuken als culinaire speeltuin

Als we werken met onze handen, hebben we behoefte aan orde én aan speelruimte voor creativiteit. Dat weet elke chef-kok. In het gloednieuwe njam!-programma “De Wereldkeuken” mochten vier chefs zich daarom uitleven in de sculpturale bulthaup b2 keukenwerkplaats als culinaire speeltuin.

Van kleine houtzagerij aan het begin van de jaren ‘50 die haar keukens met paard en kar leverde tot toonaangevende speler op de internationale markt. Al meer dan zeventig jaar ontwikkelt bulthaup duurzame producten die zich onderscheiden door hun functionaliteit en vormgeving. Zo wordt koken er opnieuw een communicatieve bezigheid waar mensen met alle zintuigen van kunnen genieten.

De liefde voor kwalitatieve eenvoud, de Bauhausfilosofie en het tijdloze design vormen ook vandaag nog de leidraad doorheen hun interieurontwerpen. “Onze keukenarchitectuur dient het leven eenvoudiger te maken”, aldus huidige CEO Marc O. Eckert. Want meer nog dan gewoon keukens, zijn het plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen en zich thuis voelen.


Met producten zoals b3, b2, b1 en b Solitaire biedt het merk elementen voor de gehele leefruimte. Dankzij de expertise en persoonlijke inbreng van de bulthaup-architecten ontstaan elke keer opnieuw maatkeukens, met daarin alles de juiste plaats, zonder de daarbij de rest van het interieur uit het oog te verliezen.

Net zoals de chefs in de wereldkeuken, vertrekt bulthaup steevast vanuit passie en kwaliteit. Alles wordt ontwikkeld vanuit ergonomische beginselen. Hierdoor vormt de bulthaup-keuken elke keer opnieuw de perfecte habitat voor alle (hobby)chefs thuis om hun culinaire creativiteit vrij spel te geven. Zelf zin gekregen om te koken? Bekijk hier de recepten uit het programma!

bulthaup zorgt voor de details zodat u geniet van een harmonieuze woonomgeving. Want, de mooiste uren beleeft u op een plaats waar alles klopt. Ontdek hier hoe elke dag buitengewoon kan zijn. Met bulthaup.

Bestel hier gratis het bulthaup inspiratieboek of maak kennis met de dealer van uw keuze