Jeroen De Pauw opent nieuw aperodining restaurant

Aperodining, dat kan vanaf 25 januari in de nieuwste hotspot van Tervuren. Canapé, het apero-concept van Jeroen De Pauw, neemt er zijn definitieve intrek in de prachtige, voormalige militaire sportzaal aan de rand van het Zoniënwoud. Bij Canapé kan je komen lunchen en dineren op basis van aperitiefgerechtjes of je kan er een van de ready to go Aperobags afhalen.

Foto: Bram Van Deputte

In 2018 opende njam!-chef Jeroen De Pauw, samen met vrienden Ellen Van Bochaute en Patrick Bautier, reeds een eerste mini-versie van Canapé in Tervuren. Je kon er op het terras, zomer en winter, uitgebreid aperitieven en dineren. Maar nu gaan de ondernemers nog een stapje verder. De verbouwingen aan de oude sportzaal van de legerkazerne zijn achter de rug en dus kan iedereen vanaf nu komen proeven en genieten in de vernieuwde Canapé.

Foto: Bram Van Deputte

Aperitieven is het nieuwe dineren

Canapé, da’s niet alleen een luie zetel, maar ook een synoniem voor een lekker hapje. Daarom past de naam perfect bij wat zij te bieden hebben: heerlijke, kleine gerechten in een cosy sfeer. Waarom zou je tijdens je etentje maar één gerecht bestellen wanneer je bij hen uit zoveel lekkers kan kiezen? Het zijn keer op keer leuke bordjes met diverse unieke smaken en dat in een supergezellige locatie aan het park van Tervuren.

Jeroen De Pauw: “Aperitieven is voor mij het nieuwe dineren. Heerlijk uitgebreid genieten van lekkere dingen en van elkaars gezelschap. Mensen hiervoor samenbrengen en hen een klein magisch moment bezorgen, dat is de bedoeling van Canapé.

Ready to go aperobag

In het restaurant kan je ook de reeds gekende aperobags kopen. Kant-en-klare zakken vol heerlijke bits & bites en een goed flesje wijn. Als cadeau, een smakelijke start van het weekend of een snelle oplossing bij onverwachts bezoek. 

Praktische informatie
Canapé Tervuren, vanaf 25 januari.
Adres: Parking Panquin, Hertenbergstraat x Duisburgse steenweg, 3080 Tervuren
Open:
ma, do, vrij: 11.00 - 23.00
zat: 16.00 - 23.00
zon: 11.00 - 16.00
 di-wo: gesloten

Reserveren: www.canape-apero.be
Groepen en bedrijven: info@canape-apero.be

Voor meer informatie: www.canape-apero.be