DOMO en Jeroen De Pauw onderstrepen de fun in cooking!

In een nieuwe rubriek in een nieuw seizoen van het njam!-programma ‘In De Mix’ gaat Jeroen De Pauw met de DOMO toestellen aan de slag. In zes items tovert hij de lekkerste gerechten op tafel met behulp van de DOMO funcooking toestellen.

Op het menu staan onder meer maïssoep met crème van avocado en koriander met de DOMO soepmaker, veggie wafelburgers met het DOMO wafelijzer en risotto van parelcouscous en wintergroentjes met de DOMO eletric wok. Stuk voor stuk eenvoudige maar heerlijke gerechten, die dankzij de funcooking toestellen in een handomdraai klaar zijn.

DOMO viert dit jaar zijn 35ste verjaardag. Het is het grootste Belgische elektromerk en bleef al die jaren trouw aan hun kernwaarden: gebruiksvriendelijk, design, innovatief en kwaliteit aan een betaalbare prijs. Vanuit hun vestiging in het Kempense Herentals veroverden ze de Belgische huishoudens én keukens. Nu zijn ze bovendien marktleider in verschillende categorieën. 

Al sinds 1986 is DOMO bezig met innovatie en dit weerspiegelt zich in een gamma met tal van nieuwe producten, die inspelen op de trends van het moment. Zo is er de Big Croque XL voor de Belgische boterham en de Delifryer XL die vetvrij frituren en de functies van een mini-oven perfect combineert. 


In ‘In De Mix’ gebruikt Jeroen enkele van hun toestellen om het aspect funcooking te onderstrepen. Van de soepmaker over de pizzamaker, teppanyaki en de delifryer, Jeroen gaat ermee aan de slag en maakt verrassend lekkere gerechten.

Wat staat er allemaal op het menu?

Alle recepten zijn te bekijken in het nieuwe seizoen van In de mix. Nog meer recepten met de toestellen van DOMO? Ontdek ze hier! 

WIN WIN WIN!
Wil jij ook aan de slag met funcooking? Wij geven in samenwerking met DOMO 3 soupmakers weg. Waag snel je kans door hier mee te doen met onze wedstrijd!  

Lees ook...