De 10 populairste njam!-recepten van 2021!

Alweer een jaar voorbij! Trots blikken we hier bij njam! terug op het afgelopen jaar 2021. Nieuwe programma's zoals Lekker Lang Leven, HAPertief!, De Wereldkeuken en Bal National werden voor het eerst uitgezonden. Bekende programma's zoals Klaar in 20 minuten en De Chalet kregen een vervolg. Online brachten we heel wat videoreeksen zoals njammie!, De Gin van het Leven, Bake It Easy en Verrassend Vegan. We lanceerden ook het handige boek "Klaar in 20 minuten" en bliezen een heel jaar lang kaarsjes uit ter ere van onze 10de verjaarsag. Nog heel even terugblikken op 2021 doen we traditiegetrouw met de populairste recepten van afgelopen jaar!

10. Moscow Mule

Jarenlang stond de Mojito in onze top 10 maar dit jaar wordt die van de troon gestoten door de Moscow Mule van njam!-mixologist Manuel Wouters! 

9. Appel crumble

Op nummer 9 een heerlijk winters dessert: appel crumble! 

8. Pasta met gebakken zalm en broccoli

Een nieuwkomer in de top 10, deze easy peay pasta met gebakken zalm en broccoli van njam!-foodie Stephanie Bex! 

7. Basisrecept voor pannenkoeken

Geliefd door jong én oud, als ontbijt, lunch, vieruurtje of avondmaal, met de pannenkoeken van Roger van Damme is het altijd feest! 

6. Pasta met scampi in tomatenroomsaus

Pasta is altijd een goed idee en van dit recept met scampi's in een romige tomatensaus van Stephanie Bex lijken jullie maar niet genoeg van te krijgen! 

5. Balletjes in tomatensaus

De enige echte balletjes in tomatensaus, gemaakt naar een recept van de grootmeester Peter Goossens. Al jaren een vaste waarde in de njam! top 10! 

4. Tiramisu

Ook dit jaar blijkt dé klassiekers onder de desserts: tiramisu met lange vingers, jullie absolute favoriete nagerecht te zijn!

3. Scampi diabolique

Een duivels lekker recept voor scampi's in een pittige roomsaus, meer moeten we daar niet over zeggen! 

2. Gevulde courgette met gehakt 

Lekker, snel gemaakt en voedzaam. Dat is het recept voor deze gevulde courgetten met gehakt van Stephanie Bex. 

1. Basisrecept pizzadeeg

Zelfgemaakte pizza's smaken 1000 keer beter dan degene die je kant-en-klaar koopt in de supermarkt. Met Peppe's basisrecept voor pizzadeeg wordt pizza maken kinderspel! Het recept is dit jaar zelfs jullie nummer 1! 

Lees ook...