Big Green Egg Flavour Fair

Kennen jullie de Big Green Egg Flavour Fair al?  Het is een evenement, georganiseerd door Big Green Egg België & Luxemburg, vol culinaire inspiratie waar de deelnemende chefs hun passie voor, en bereidingen op de Big Green Egg delen. De afgelopen jaren wist de organisatie verschillende topnamen te strikken zoals Roger Van Damme, Nicolas Decloedt, Sam Van Houcke, Davy De Pourcq, Dennis Broeckx... en vele anderen. Maar ook dit jaar belooft het weer een topeditie te worden! Na twee zéér smaakvolle en geslaagde edities organiseert Big Green Egg Belgium & Luxemburg in 2018 opnieuw een Flavour Fair. Deze maal gaat de Flavour Fair door op zondag 10 juni 2018 op een nieuwe locatie in Vilvoorde: De Kruitfabriek!

Wat mag je allemaal verwachten?

Het concept blijft hetzelfde: een heerlijke namiddag met tal van talentvolle chef-koks die het beste van zichzelf geven op de Big Green Egg. Naast de vele chef-koks zijn er nog tal van demonstraties en masterclasses met verschillende thema’s waar u aan de hand van tips & tricks van de enthousiaste chefs uw eigen niveau kunt optillen.  Ook aan de kids is er gedacht en ook zij kunnen genieten van tal van activiteiten en animatie waaronder het koken van lekkere, gezonde en leuke gerechtjes en dit onder professionele begeleiding. 

Wat is er nieuw dit jaar? 

Op de nieuwe locatie, de Kruitfabriek in Vilvoorde zullen bezoekers dit jaar ook zelf aan de slag kunnen op de Big Green Egg. Daarnaast zijn er tal van masterclasses waarvoor je op voorhand kan inschrijven, zo ben je zeker van je plaats!

Chefs 2018

Benieuwd welke chefs allemaal aanwezig zullen zijn? De Flavour Fair wist onder andere Nathan Van Echepoel (resaurant Nathan), Joost Arijs, Timothy Tynes (Atelier Maple), David Martin (La Paix) en San Hoon Degeimbre (L’air du temps) te strikken. De volledige lijst van deelnemende chefs vind je hier.

Tickets & info 

Bij het overhandigen van uw ticket krijg je gegarandeerd een aantal exclusieve gerechten van de verschillende top chefs en hun team. Hiernaast kan je op de verschillende standen en Masterclasses nog vele andere smakelijke gerechten proeven. 

Het event vindt plaats op zondag 10 juni van 11u30 tot 16u30. Locatie: De Kruitfabriek, Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde, België.

Lees ook...