Chef in eigen tuin

Waarom binnenblijven als je in je eigen achtertuin kan koken? Jeroen De Pauw is met veel plezier ‘chef in eigen tuin’ en zoekt de frisse buitenlucht op voor een smakelijke sessie outdoor cooking. Al wat hij daarvoor nodig heeft, zijn de handige barbecue(tool)s van Weber en een stevig vuurtje. Vlees, vis, groentjes of zelfs zoete lekkernijen… Jeroen zwiert alles op z’n barbecue voor toegankelijke en originele bak-, stoom-, en grillrecepten!

Over de Weber gasbarbecue:

De met porselein geëmailleerde Genesis E-315 met 3 branders biedt legendarische Weber-kwaliteit, -prestaties en -duurzaamheid in een barbecue waarop je kunt vertrouwen als je buiten gezellig wilt barbecueën met familie en vrienden. Het PureBlu-brandersysteem onderscheidt deze barbecue van de rest - met unieke, taps toelopende branderbuizen die een constante druk en vlammen genereren en gelijkmatige hitte afgeven op het grilloppervlak. Vlammen worden boven de verhoogde gasopeningen gericht, terwijl voedselresten eronder vallen, waardoor verstopping tot een minimum wordt beperkt en de barbecue elke keer probleemloos brandt.

 • PureBlu-branders verdelen de hitte gelijkmatig over het gehele grillrooster
 • Met porselein geëmailleerde, gietijzeren grillroosters rhouden warmte vast voor grillen
 • Flavorizer Bars verdampen sappen, wat de barbecuesmaak versterkt
 • Vetopvangsysteem met uitschuifbare vetopvangbak
 • WEBER CRAFTED-grillroosters maken meer barbecuetechnieken mogelijk

Ontdek het toestel hier!

Over de Weber plancha: 

Heb meer plezier in het bakken op de baanbrekende Weber® SLATE GPSB Premium bakplaat van 76 cm met digitaal temperatuurdisplay. De grote bakplaat bereikt een temperatuur van meer dan 260 °C en wordt van rand tot rand gelijkmatig heet, zodat je eten gelijkmatig gaar wordt, ongeacht waar je het op de bakplaat plaatst. De met porselein geëmailleerde bakplaat met anti-aanbaklaag is direct klaar om op te bakken, zodat je sappige 'smashed' burgers, smakelijke wokgerechten, prachtig gegrilde vis, groenten en meer kunt maken. Bovendien kun je met het Weber Works werkruimte-, kook- en opbergsysteem je gereedschap en schoonmaakbenodigdheden bij de hand houden, etenswaren en kruiden van de keuken naar de bakplaat dragen, de zijtafel omtoveren tot extra werkruimte en je barbecuetools opbergen in goed afgesloten opbergboxen (accessoires apart verkrijgbaar).

 • Gelijkmatige warmte van rand tot rand voor gelijkmatig garen op de bakplaat
 • De bakplaat bereikt meer dan 260 °C voor searing op hoge warmte en knapperige randen
 • Het digitale temperatuurdisplay toont de temperatuur van het grilloppervlak
 • Met porselein geëmailleerde bakplaat met anti-aanbaklaag voor moeiteloos bakken
 • Eenvoudig schoonmaken met de extra grote lekbak voor het opvangen van vet
 • De plank voor gereedschap heeft een vaatwasserbestendige mat die de plank beschermt tegen vuil en vet tijdens het bakken

Ontdek het toestel hier! 

Dit zag je in het programma

Met dank aan

Weber