Virginie Schoelinck

Sinds 2015 heeft Virginie haar eigen Food Blog A Spoonful of Happiness waar ze haar drie grote passies deelt met haar volgers: food, fotografie en reizen.

Haar blognaam is dan ook niet toevallig gekozen. “Geluk is iets wat ik in zoveel kleine dingen kan terugvinden. Soms zijn de meest gedenkwaardige momenten de kleine, alledaagse gebeurtenissen. Eten maakt me zielsgelukkig. Reizen duwt me uit mijn comfort-zone. Geen beter manier om jezelf echt te leren kennen. Tijdens het reizen eten bij locals, love it! Onverwachte ontmoetingen, nieuwe culturen, gesprekken die mijn nieuwsgierigheid prikkelen. Met fotografie kan ik beide werelden combineren. Zo kan ik unieke momenten vastleggen. Het houdt mijn reislust en herinneringen levend. Mijn manier van koken wordt beïnvloed door de reizen die ik maak. Iedere dag is anders, iedere dag is een nieuw avontuur”.

In 2018 besloot Virginie om voluit voor haar diepgewortelde passies te gaan. “De beste beslissing die ik ooit nam”. Intussen werkt Virginie freelance als foodfotografe- en styliste. Ze geeft ook workshops food fotografie zowel met camera als met smartphone. Neem dus zeker een kijkje op haar website voor meer informatie.

Naast fotografie en styling ontwikkelt Virginie heel wat recepten. Sinds 2019 maakt ze samen met Stephanie en Yannick deel uit van de Njam Foodies. Voortaan zullen er dus vaker recepten van Virginie op de website verschijnen. 

Check zeker ook Virginie haar Instagrampagina!

Recepten van Virginie