Julie Van den Driesschen

Julie Van den Driesschen is een jonge, enthousiaste thuisbakker die zichzelf alles aanleerde via bakboeken, online recepten en natuurlijk van jongs af aan veel experimenteren en proeven in de keuken. 

Voorbije zomer werd ze uitgeroepen als beste hobbybakker van Vlaanderen in het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen (2018). Ze wist daar de jury te overtuigen met haar creatieve baksels en lekkere smaken. 

Julie heeft een voorliefde voor de Britse keuken, maar experimenteert ook graag met veel specerijen en brengt zo haar eigen bakcreaties. Ze toont de basics van het bakken in het kookprogramma ‘in de mix’ als bewijs dat iedereen makkelijk en snel een lekker gebak op tafel kan toveren.

“Bakken mag je geen stress bezorgen, alleen maar plezier! Het maakt mij gelukkig om anderen te zien genieten van mijn cakes of taarten.”

In 2019 bracht Julie haar eerste bakboek - Dubbel zo lekker - uit samen met Bake Off kandidate Denise Kuppens. Julie is een klassieke bakster en blijft trouw aan haar geliefde boter en eieren. Denise brengt een lekker vegan alternatief. Een uniek bakboek met zowel klassieke als vegan bakrecepten. 

Je kan haar andere baksels - van hartig tot zoet – ook nalezen op haar persoonlijke bakblog https://www.julievandendriesschen.com

Recepten van Julie