Flo Croonenberghs

Van kleins af aan is Flo gepassioneerd door alles wat met patisserie en chocolade te maken heeft. Tijdens haar middelbare studies volgde ze een weekendopleiding patisserie aan Coovi, en ook na het afstuderen bleef het kriebelen om verder te gaan in de patisserie. Dus volgde ze nog een post-secundaire opleiding van 2 jaar aan TGP in Brugge. 

Tijdens haar opleiding deed ze ervaring op tijdens stages in Brussel en Gent, en ook  als jobstudente in het atelier van The Chocolate Line van Dominique Persoone. Ze startte ook Flogâteau op, haar eigen zaakje in patisserie op bestelling. 

Flo haar grote droom was om na het behalen van haar diploma op wereldreis te kunnen vertrekken. Een reis die volledig in het teken van patisserie en chocolade zou staan. Helaas stak Covid daar een stokje voor. Na 2 jaar uitstel is ze nu eindelijk toch kunnen vertrekken op de reis van haar leven! En ze neemt jullie heel graag mee op mijn avontuur. De komende tijd gaat ze in alle landen die ze bezoekt op zoek naar lokale specialiteiten en smaken. En die zal ze hier met ons delen! 

Recepten van Flo