Edwin Menue

Sterrenchef Edwin Menue is eigenaar van het sterrenrestaurant Cuines 33. Hij droomde ervan om motorcrosser te worden, maar na een slechte val moest hij noodgedwongen van route veranderen.  

Met een opleiding aan de hotelschool in ROC Terneuzen, werkervaring in verschillende restaurants en behoorlijk wat stages wist hij Sergio Herman te overtuigen. Zijn 3 jaar harde werk in het restaurant Oud Sluis van Sergio Herman kreeg hij zeker en vast terugbetaald in kennis, maturiteit en karakter.

Met dit alles op zak opende Edwin Cuines 33, een uniek tapasrestaurant in Knokke. Zijn gerechten stralen passie, gedurfde smaken en kosmopolitische flair uit. Met maar 1 doel voor ogen; zijn gasten een onvergetelijk ervaring bieden, nam hij een eerste Michelinster op zak.  

Zonder enige ervaring of familie in de horeca waagde hij zich aan dit avontuur en dat loonde. Hij haalt net zoals tijdens het motorcrossen alles uit de kast om zijn beste kookkunsten te laten zien en daar mogen de njam!-kijkers heel blij mee zijn!

Recepten van Edwin