Bo Schinkel

Bo woont samen met haar partner en zoontje in het gezellige Utrecht. Eten is haar grote passie en voor haar blog beaufood.nl schrijft, kookt en fotografeert ze fulltime. Haar partner Mike is sommelier en samen delen ze een enorme liefde voor lekker eten, goede wijn, koken en uit eten gaan. 

Bo leeft volgens de 80/20 regel. Zo eet ze 80% van de tijd lekker gezond en in de overige 20% geniet ze van een goed glas wijn en een uitstekende kaasplank. Omdat ze gezondheid hoog in het vaandel draagt zijn de recepten van Bo naast smaakvol ook zo voedzaam mogelijk met veel verse ingrediënten en geen bergen suiker of vet. Groenten, peulvruchten, granen en fruit kunnen niet vaak genoeg op tafel staan volgens haar. Gezonde varianten op bekende gerechten maken vindt Bo heerlijk. Zo maakt ze haar pizzabodems bijvoorbeeld altijd met havermout, yoghurt en verse kruiden. 

Bo's recepten zijn eenvoudig te maken zonder eindeloze ingrediëntenlijstjes. Met de juiste smaakcombinaties tover ook jij binnen no time een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel. Geniet van al het lekkers! 

Recepten van Bo