Ontdek eindeloze mogelijkheden met Siemens inbouwtoestellen

Je keuken is dé plek waar je met het hele gezin samenkomt: van het ontbijt tot het avondeten en alles daartussenin. Dus waarom zou je je er dan niet omringen met toestellen en technologieën die het leven makkelijker maken? En met designs die verbluffen? De Siemens inbouwtoestellen  zorgen voor een nieuwe kookbelevenis, ook in ons gloednieuw programma Bal National waarin chef Wim Ballieu aan de slag gaat met de toestellen van Siemens! 

Oogstrelend design

In je keuken kan je persoonlijke stijl tot uitdrukking komen. Het verfijnde, hoogwaardige design van Siemens inbouwtoestellen geeft je keuken een prachtige uitstraling. Premium materialen zoals hoogwaardig glas en staal zijn een streling voor het oog dankzij hun kleur en textuur. Het ontwerp van de toestellen zorgt voor een uniforme en harmonieuze look in elke keuken. Combineer de toestellen uit verschillende productgroepen exact hoe je het wilt – het resultaat oogt steeds fantastisch. 

Innoverende technologieën en unieke oplossingen.

Onze nieuwste technologieën brengen een brede waaier van verrassende innoverende functies. Neem nu het inductionAir Plus System dat twee toestellen in één combineert: een innovatieve en flexibele inductiekookplaat en een krachtige dampkap samen. Dit ruimtebesparende concept, mooi geïntegreerd in het werkblad, bespaart je heel wat ruimte. En deze detecteert bovendien zelf de kookdampen en geur en past het vermogen automatisch aan.  

Een open keuken en toch graag een aparte dampkap? Waarom niet gaan voor een glazen versie die je het zicht niet belemmert? De glassdraftAir is een downdraft dampkap met een revolutionair design door de doorzichtige glazen wand die achter in het werkblad zit en bij het koken 25 centimeter naar boven komt. 

Een oven met de  varioSpeed functie zorgt ervoor dat je tot wel 50% sneller kan koken zonder in te leveren op smaak of eindresultaat. En kies je bovendien voor een oven met activeClean® functie, dan reinigt deze zichzelf als het ware.

Of ga voor een stoomoven of combi-stoomoven met nog meer mogelijkheden voor de bereiding van perfecte en lekkere gerechten met behoud van smaak en vitamines. Dankzij de vele functies heb je geen vetstoffen of olie nodig om perfecte resultaten te realiseren. 

Ruimte nodig om al dat lekkers te bewaren ? Onze koelkasten met hyperFresh premium houden je voedsel tot drie keer langer vers. En combineer je inbouwkoelkast en –diepvriezer helemaal op je maat dankzij modularFit.

Smart home?

Met Siemens Home Connect bedien je je keukentoestellen van waar je maar wil. Een heerlijk vers kopje espresso zetten terwijl je nog in bed ligt of een kijkje nemen in je koelkast terwijl je in de winkel staat? Het kan met de Home Connect-app. Sta je in de file maar wil je de oven al voorverwarmen voor de lasagne van straks? Het kan met één klik met de smartphone. Of sta je in de winkel en heb je helemaal geen idee hoe je aan die lasagne moet beginnen? Dan schotelt het Home Connect-kookboek je zo de ingrediëntenlijst en het recept voor. En je kan bovendien de ideale instellingen rechtstreeks doorsturen naar je oven en zo het bakproces alvast starten.

Meer inspiratie nodig?

Breng je wensen op het gebied van inbouwtoestellen en keukenstijl eenvoudig in kaart aan de hand van de interactieve vragenlijst onze website. De antwoorden vatten we voor je samen zodat jij een handig overzicht hebt om aan je keukenspecialist of interieurdesigner te laten zien.