Tover gemakkelijk vers brood op tafel met de heerlijke ideeën van Dominique Persoone en de creatieve Niamh bakmixen!

Onze njam!-chef Dominique Persoone is een echte ‘doe-het-zelver’ en ontpopt zich in het nieuwe seizoen van ‘In de mix’ als meesterbakker. In de categorie ‘Krokant gebakken’ gaat hij creatief aan de slag met de Niamh bakmixen om broden met een vleugje rock’n roll te bereiden! Dé ideale samenwerking tussen de chef en het bakmerk Niamh.

Het Belgische Niamh is het merk bij uitstek in bakmixen voor de thuisbakker die houdt van creativiteit. Niamh creëert mixen met passie en liefde voor bakken: smaakvolle broodmixen steeds met een unieke twist.

Wist je trouwens dat Niamh een Ierse naam is? Het betekent ‘stralend, schitterend’. En dat doen ze! Want Niamh valt dankzij haar creatieve recepten, vernieuwende ingrediënten en speelse verpakkingen op in de anders zo saaie bakhoek.

Niamh geeft thuisbakken een twist met drie gamma's die voor ieder wat wils bieden:

- De kant-en-klare all-in broodmixen van Niamh 
De all-in mixen zijn een gemak voor elke thuisbakker en hobbykok. Voeg enkel water toe, kneed, en je broodje is gebakken! Daarnaast heeft elke all-in mix een unieke Niamh twist. Je hebt keuze uit een rustiek brood, een crunchy brood, een volkorenbrood, ... Allemaal met Nutri-Score A.

- Kies voor traditie met de nieuwe Niamh Tradition mixen
Zin in iets nieuws? De Tradition mixen zijn gloednieuw in het Niamh gamma. Wat ze zo uniek maakt, is dat je de traditionele manier van brood bakken ontdekt door zelf gist, boter, zout en water te mengen. Je hebt keuze uit een crispy mix met chia en een zonnige mix met vitamine D en maïs. Beide hebben Nutri-Score A.

- Wereldmixen voor een culinaire reis
In Niamh’s gamma vind je ook creatieve Wereldmixen. Met elke mix trek je op culinaire reis naar de lekkerste broden van over de hele wereld. Ooit al Indiase naans gebakken? Of een Italiaanse focaccia? Dat kan supermakkelijk, met Niamh!

Zin gekregen om zelf brood te gaan bakken? Wij zetten de vier grote voordelen nog eens op een rijtje: 

  • Het is goedkoper: wist je dat zelfgebakken brood maar liefst tot 30% voordeliger is dan een brood van bij de bakker?
  • Het is gezonder: als je brood in de supermarkt koopt, zijn daar vaak allerlei stoffen aan toegevoegd die niet in een zelfgebakken brood zitten
  • De geur & de smaak: niets wat zo lekker ruikt en smaakt als versgebakken brood.
  • Het is ontspannend : brood bakken is namelijk ook ontzettend mindful en kan heerlijk zijn om te ontstressen

Benieuwd hoe Dominique Persoone zijn rock 'n roll toets toevoegt aan 6 verschillende Niamh mixen? Bekijk de In De Mix afleveringen hier:

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Ontdek de Niamh mixen bij o.a. Delhaize, Colruyt, Spar en Carrefour. Of neem een kijkje op de Niamh website, Instagram en Facebook. Kies jouw favoriete mix en ga creatief aan de slag met de heerlijke Niamh baktips en recepten!

WIN WIN WIN

Wij geven in samenwerking met Niamh 5 “start to bake” pakketjes weg! Elk pakket bevat: 1 pakje Niamh Tradition Crispy Chia, 1 pakje Niamh Naan, 2 Niamh ovenwanten, 1 doosje gist, 1 rijsmandje). Doe hier mee met de wedstrijd en misschien word jij wel de gelukkige winnaar! 

Lees ook...