Maak kans op een “start to bake” pakket van Niamh!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Onze njam!-chef Dominique Persoone is een echte ‘doe-het-zelver’ en ontpopt zich in het nieuwe seizoen van ‘In de mix’ als meesterbakker. In de categorie ‘Krokant gebakken’ gaat hij creatief aan de slag met de Niamh bakmixen om broden met een vleugje rock’n roll te bereiden. Het Belgische Niamh is het merk bij uitstek in bakmixen voor de thuisbakker die houdt van creativiteit. Niamh creëert mixen met passie en liefde voor bakken: smaakvolle broodmixen steeds met een unieke twist. In de Niamh-bakwereld ontdek je speelse verpakkingen, vernieuwende ingrediënten en inspirerende recepten. Voor ieder wat wils!

Dominique maakt in de gloednieuwe afleveringen van ‘In de mix’ heerlijk creaties klaar met de bakmixen van Niamh zoals volkoren brood met vijgen en noten, naanbroodjes met frisse tzatziki etc. Alle recepten uit het programma kan je hier terugvinden en lees er hier verder alles over.

Voel je de bakkriebels al? En ben je geïnspireerd geraakt om thuis ook aan de slag te gaan? Wij geven in samenwerking met Niamh maar liefst 5x een "start to bake" pakket weg. In het pakket vind je 1x pakje Niamh Tradition Crispy Chia, 1x Niamh pakje Naan, een ovenwant, gist en een rijsmandje.

Bake someone happy!