Hoe de perfecte njammie!-brunch organiseren?

In het gloednieuwe njammie!-kookboek van njam!-foodie Stephanie Bex vind je meer dan 90 eenvoudige en smaakvolle recepten met een originele twist. Dit kookboek geeft je onder andere heel wat inspiratie voor een happy brunch, want niets is zo gezellig als op een mooie dag uitgebreid brunchen met vrienden en familie. En al dat lekkers komt natuurlijk nog meer tot zijn recht op een gezellige tafel met doordachte tafeldecoratie van bij CASA. 

Wij zetten je met onderstaande tips alvast graag op weg om de gezelligste njammie! brunch te organiseren:

  • Kies een stijl en kleurenthema

Om je brunch zo feestelijk mogelijk te maken, raden we je aan om een bepaalde stijl en kleurenthema te kiezen. Belangrijk hierbij is dat je het simpel houdt: kies aan de basis voor maximaal 3 kleuren die mooi bij mekaar passen; dit zorgt voor een harmonieus resultaat. Met de Naomi collectie tover je met de vrolijke kleurtjes paars en geel alvast de zon op je bord! 

  • Investeer in mooi en kwalitatief tafellinnen

Een tafelkleed is onmisbaar op een gezellig aangeklede tafel. Ga voor tafellinnen dat makkelijk is om te wassen en in een handomdraai gedekt is. Voor onze njammie!-brunch kozen wij voor de kleurrijke tafelloper NAOMI van CASA. Deze tafelloper geeft een rustieke look en is makkelijk te combineren met fellere kleuren. 

  • Kies tijdloos servies

Een luxueuze brunchtafel hoeft helemaal niet duur te zijn. Kies voor een naturel en tijdloos servies, dat voor verschillende gelegenheden van pas kan komen en geef je tafel dan net dat ‘tikkeltje extra’ door af te werken met originele decoratie. die dat je brunchtafel net dat tikkeltje extra geven geeft. De nieuwe serviescollectie van CASA bestaat uit natuurlijke, aardse kleuren die makkelijk te combineren zijn, en die toch opvallen door hun iets grilligere vormen.

  • Ga voor kleurrijke tafelitems

Wat zeker niet mag ontbreken op een brunchtafel zijn uiteraard kleurrijke bloemen. Wij kozen voor de Bloomy vaas van CASA om de bloemen vers te houden. Geen tijd meer om bloemen te halen? Wees creatief met je items en gebruik deze vaas bijvoorbeeld als karaf.
 Geen tafel is compleet zonder kaarsen: deze zorgen gegarandeerd voor gezelligheid rond de tafel. Met de trendy en budgetvriendelijke IDA kandelaars van Casa scoor je zeker en vast met je brunchtafel.

Kan je niet wachten om jouw happy brunch te organiseren en onze tips toe te passen?
Doe hier mee met de njammie!-wedstrijd en maak kans op een CASA cadeaubon t.w.v. 50 euro én het gloednieuwe njammie!-kookboek.

Veel brunchplezier!

Lees ook...