Win een Limited Edition flesje van Elixir d’Anvers met shotglaasje

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Sinds 1863 kan je genieten van de heerlijke kruidenlikeur Elixir d’Anvers gemaakt door een student medicijnen en farmacie. Een kruidige likeur die een uitstekende basis vormt voor cocktails, maar ook heel vaak wordt gebruikt in verschillende recepten. Elixir d’Anvers getuigt van bijzondere kwaliteit want het werd al meermaals erkend en bekroond met erediploma’s en tientallen gouden medailles. Het Antwerpse drankje is razendpopulair en is zelfs uitgegroeid naar het buitenland!

In het gloednieuwe seizoen tovert njam! chef Dominique Persoone maar liefst 6 originele gerechtjes met Elixir d’Anvers op tafel. Hij verwerkt deze veelzijdige kruidenlikeur in hartige en zoete recepten. Zo maakt hij onder meer Mexican style albondigas met lamsgehakt, een moelleux mugcake en heerlijke stroganoff van tijgergarnalen. Je vindt alle recepten hier

Heb je er honger van gekregen en wil jij graag zelf aan de slag met Elixir d’Anvers

Doe dan snel mee met de wedstrijd en wie weet win jij een Elixir d’Anvers Extra Limited Edition met een shotglaasje als hoofdprijs of een pakketje bestaande uit een achthoekig flesje Elixir d’Anvers 20cl met shotglaasje. Van de pakketjes schenken we er maar liefst 13 weg, waar wacht je nog op?!

 

s