Maak kans op een jaar lang gratis frietjes van McCain

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Een goed frietje, dat gaat er altijd in bij The Messy Chef Jelle! In het nieuwe seizoen van het njam!-programma 'In De Mix' gaat hij dan ook aan de slag met de oven- en Airfryer frietjes van McCain. Ontdek hier wat deze frietjes zo bijzonder maakt en met welke creaties Jelle iedereen aan tafel lokt! 

Ovenfrietjes moeten niet onderdoen voor de klassiek friteuse friet! McCain heeft een breed assortiment aan ovenfrietjes die worden bereid zonder toevoeging van extra olie. Reden te meer om er zorgeloos van te genieten. Daarnaast zijn ook de Airfryer frietjes van McCain lekker krokant en dat ook zonder de toevoeging van extra olie. Verder maak je ze ook heel eenvoudig en snel klaar: in 10 minuten tover je gemakkelijk én zonder geur een portie heerlijke frietjes op tafel. 

Messy Chef Jelle weet met deze frietjes wel raad. Hij combineert de Airfryer frietjes met scampiburgers, belegt ze met een lekkere caerarsalade of een pittige chili con carne. Ideaal om vrienden en familie mee in de watten te leggen! De klassieke ovenfrietjes serveert hij met bloemkool in witte saus, de brede frietjes met camembert en de dunne allumettes combineert hij dan weer met halloumi en tzatziki. Gerechtjes om je duimen en vingers bij af te likken!  

Heb jij zelf zin gekregen in een portie friet? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou!
In samenwerking met McCain mogen wij 5 winnaars gelukkig maken met een jaar lang gratis frietjes. De winnaars ontvangen 52 coupons van 5 euro, voor elke week je heerlijke portie McCain oven of Airfryer frietjes.