Paloma Palmer mocktail

Een recept van Yannick Van Dyck
Foto: Roos Mestdagh ©

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Ingrediënten

glas glazen Even geduld...
5 cl Earl Grey thee (gekoeld)
2 cl limoensap
1,5 cl agavesiroop
8 cl pompelmoessap
toppen met bruiswater
gedroogd schijfje citroen
takje munt

In La Capilla (Tequila, Mexico) waar de klassieke Paloma werd uitgevonden worden de cocktails steeds met een mes geroerd in plaats van met een cocktaillepel.

Bereiden:

Vul een groot longdrink glas met ijsblokjes en voeg alle vloeibare ingrediënten behalve het bruiswater toe. Roer het drankje goed om en top de cocktail af met een weinig bruiswater. Garneer met een takje munt en (gedroogd) schijfje citroen.

Uit het boek "Zoveel om te vieren"

Njam!, de lekkerste kookzender van Vlaanderen en Nederland, bestaat al meer dan 10 jaar. Dat vieren we met dit feestboek waarmee je alle grote en kleine gelegenheden vol lekkers kan toveren. Van een spontane apero met vrienden, een ontspannen BBQ tot een vieruurtje met de bomma, een stijlvolle afternoontea of een feestje met de kinderen, Halloween incluis, tot een verrassend creatieve paasbrunch en een verwenontbijt voor Moederdag. Voor het kerst- en nieuwjaarsmaal trekken we alle registers open, zonder dat je urenlang in de keuken hoeft te staan. Want dat hebben alle gerechten gemeen: ze zijn toegankelijk en haalbaar met eenvoudige ingrediënten boordevol smaak.

Al dit lekkers komt van onze crème de la crème: njam!-chefs Dagny Ros Asmundsdottir, Jan Buytaert, Jeroen De Pauw, Bart Desmidt, Peppe Giacomazza, Dominique Persoone, Johan Segers, Jan Tournier, Roger van Damme, Steffi Vertriest, en njam!-blogster Stephanie Bex. Alle drankjes en cocktails zijn van njam!-blogger Yannick Van Dyck. 

Lees meer over Zoveel om te vieren

Inspiratie & blog