Anthony Elskens

Anthony Elskens, was als kind al gefascineerd door de intense kruiden, smaken en geuren die je zowel kon terugvinden in de Antilliaanse gerechten van zijn moeder als de groenten- en kruidentuin van zijn grootouders.De liefde voor cocktails kwam pas toen hij in 2014 in de Antwerpse barscene begon te werken, in de leer bij een aantal bartenders die de crème de la crème voorstellen in ons gastronomisch land.

Tijdens deze beginjaren kwam Anthony soms in aanraking met Brand Ambassadors, toen nog onbekend wat voor rol zij speelden in de industrie. Tot wanneer hij een presentatie bijwoonde en overdonderd werd door de passie en kennis die werd overdragen naar het publiek. Dit is de dag waarop Anthony zichzelf zag als een Brand Ambassador. Met als doel om op zijn beurt, de kennis en passie door te geven aan een nieuwe generatie bartenders en cocktailliefhebbers.

In 2016 werd Anthony voor het eerst Brand Ambassador en sinds 2018 is hij Brand Ambassador voor Hendrick’s Gin. In deze rol gidst hij de mensen doorheen een heerlijke reis van aroma’s, geschiedenis en technieken die Hendrick’s Gin differentiëren van alle andere gins.

Anthony houdt ervan om cocktails te creëren voor memorabele momenten. Ben jij benieuwd welke cocktails jouw unieke momenten kunnen aanvullen? Check dan zeker zijn recepten en Instagrampagina!

Recepten van Anthony