Win het Wim Ballieu gehaktballen kookboek!

Win het Wim Ballieu gehaktballen kookboek!

Wim Balllieu is opgegroeid in de ouderlijke slagerij. Maar de slagerszoon wilde kok worden én ondernemer. Hij gaat aan de slag in de keuken van een Gentse golfclub, maar het kriebelt om een eigen zaak op te starten. Zo gezegd, zo gedaan! Een paar jaar later runt Wim een succesvol cateringbedrijf. Samen met zijn team mag hij klanten met ronkende namen in de culinaire watten leggen. Tot het Belgisch koningshuis toe. 

Maar stilzitten staat niet in Wims woordenboek. Zijn liefde voor de traditionele Belgische keuken, de buzz van de stad én de overtuiging om duurzamer te werken, brengt hem op nieuwe ideeën. Balls & Glory is geboren. De gehaktbal moet de ster van de show worden, op basis van vlees dat lokaal en vooral eerlijk gekweekt is. Het eerste Balls & Glory-restaurant opende de deuren in 2012 in Gent. Intussen kan je er bijna overal in Vlaanderen en in Brussel terecht voor de beste en meest originele gerechten op basis van gehaktballen.

Kriebelt het al om zelf aan de slag te gaan? Dan kan je in het gloednieuwe njam!-programma van Wim Ballieu heel wat inspiratie opdoen om zelf de lekkerste gehaktballen klaar te maken. En goed nieuws! Want je maak kans om Het Wim Ballieu gehaktballen kookboek te winnen! Wij mogen maar liefst 5 exemplaren wegschenken. Dit boek bevat de mooiste foto's en 70 toffe recepten om thuis zelf meatballs te maken.

Wim kookt al met ballen, jij binnenkort toch ook?
Succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.