Win het Brand New BBQ boek van Jord Althuizen

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Jord Althuizen omschrijft zichzelf als een pyro-culinair avonturier. Hij startte Smokey Goodness op, met als missie Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van koken op echt vuur. Intussen is Smokey Goodness uitgegroeid tot een internationale bedrijf en vlammend barbecue-imperium. BBQ-boeken, food festivals, catering,.., als Jord het met zijn crew in de fik kan steken doet hij het. Die crew ziet hij als een tweede familie. Het zal je dus niet verbazen dat Jord ook op njam! aan de barbecue terug te vinden is. Hij deelt zijn favoriete BBQ-gerechten met ons in het gloednieuwe zomerprogramma 'Open Vuur'.

In het nieuwste boek van Jord Althuizen neemt hij je mee naar de USA, de bakermat van de Smokey Goodness style barbecueën. Hij laat in zijn boek zien hoe je met oude technieken nieuwe smaken kan creëren. We gaan back to basic maar blijven verrassen. Jord geeft in dit boek veel tips, leert nieuwe technieken en uiteraard geeft hij tientallen lekkere recepten. Van briskets, spare-ribs en pulled pork tot burgers en tex mex. Waar zet jij je tanden in?

Wij geven 5 exemplaren weg van dit boek! Wil jij dit absoluut in huis? Doe hieronder mee met de wedstrijd en maak kans. Veel succes!