Win het boek 'Lekker Gezond' van Ellemieke Vermolen

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Njam!-chef Ellemieke Vermolen heeft een gloednieuw kookboek uit! Ellemieke ziet zichzelf vooral als actieve mama met een passie voor gezond en lekker eten. En net zoals veel werkende moeders, zoekt Ellemieke dagelijks naar een balans tussen haar werk en haar gezin. Ze deelde eerder al haar passie voor gezond en lekker eten ook op njam! in haar programma Ellemiekes KIDchen. Op een ongedwongen, speelse manier neemt ze haar kinderen en de kijker mee op een plezierige ontdekkingsreis naar nieuwe smaken en gezonde gerechten.

Met Ellemieke Vermolens kookboek Lekker gezond! toveren ook drukke super-moms een voedzame maaltijd op tafel. Want ook fitgirls worden mama, en laten de meeste kids nou geen zin hebben in een boerenkoolsmoothie... Van snelle tussendoortjes tot kidsproof hoofdgerechten en van healthy smoothies met extra veggies tot lekkere baksels. Binnen 30 minuten zit de hele familie aan tafel. Met als bonus Ellemiekes tips om op een ongedwongen, speelse manier van de kinderen chefs in spe en groentesmulpaapjes te maken. Benieuwd naar haar recepten? Ontdek er enkele uit haar gloednieuwe kookboek hier

Wil jij zelf een exemplaar van dit boek in huis? Dan hebben we goed nieuws voor jou want wij mogen 5 exemplaren van Lekker Gezond wegschenken. Doe hieronder mee met onze wedstrijd en maak kans.