Win een plaats aan de njam! zomertafel voor jou en 4 vrienden

Win een plaats aan de njam! zomertafel voor jou en 4 vrienden

Heb jij altijd al eens een tv-opname willen bijwonen? Wil je bovendien genieten van heerlijke receptjes en een exclusieve preview krijgen van ons nieuwste zomerprogramma? Dan hebben wij goed nieuws want je kan nu kans maken om aanwezig te zijn op één van de opnames van ‘De Zomertafel’. In elke aflevering zullen 2 njam!-chefs het beste van zichzelf geven. De gasten schuiven nadien aan om van de creaties te proeven. 

In samenwerking met 'Stoffels Tomaten' schenken we 1 wedstrijdtafel weg waaraan jij misschien wel mag plaatsnemen samen met vier vrienden! Chefs van dienst zijn Jan Buytaert en Johan Segers, zij zullen voor alle gasten heel wat heerlijke gerechtjes klaarmaken. Heb jij zin om samen met je vrienden aan te schuiven? Laat ons dan hieronder snel weten waarom we jullie zeker zouden moeten uitnodigen!

Belangrijke info: Jijzelf en je 4 vrienden dienen vrij te zijn op 3 mei (rond de middag tot de late namiddag). Het is een zomerprogramma, dus goed weer is erg belangrijk voor deze opnames. Houdt er zeker rekening mee dat de opnamedag mogelijks (en last-minute) kan verschuiven bij slecht weer. De geselecteerde winnaars brengen we zo snel mogelijk via mail op de hoogte van de precieze opnamedatum, locatie en tijdstip.

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.