Win een exemplaar van het 'PUUR BBQ' boek van 'Zouterover'

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Er is een gloednieuw seizoen van 'Open Vuur' op njam!. Verwacht sappig gegrild vlees, botermalse vis en knapperige broodjes. Allemaal overgoten met heerlijke huisgemaakte sausjes. Met kilo's hout en kolen, vuur en een flinke dosis rock 'n roll op de barbecue, garandeert het nieuwe seizoen van 'Open Vuur' een culinaire explosie voor al je zintuigen van de allerleukste barbecue duo's. De iconische Barbecue Boys uit West-Vlaanderen, Tom en Dominique zijn weer van de partij, maar dat is niet alles, er zijn ook twee nieuwe grillmasters die hun kunsten komen vertonen: Nick en Kevin, van Zouterover. 

Smaakt het naar meer? Dan is er 'PUUR BBQ', een kookboek met easy gerechten voor barbecue en outdoor cooking. Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. 'Open Vuur'-chefs Nick en Kevin van Zouterover doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met respect voor het product. Hun recepten geven je een houvast, maar zijn nooit een exacte wetenschap: je maakt ze op gevoel en naar je eigen smaak. Alleen wat zout, of toch meer kruiding? Met of zonder een stukje vlees? Laat je verrassen door de combinaties, en gebruik dit boek als inspiratie om zelf te experimenteren op de barbecue!

In samenwerking met uitgeverij Lannoo schenken wij maar liefst 10 exemplaren van dit boek weg. Doe hieronder mee met onze wedstrijd en maak kans!