Win een casual etentje voor twee bij Balls & Glory

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Wim zijn liefde voor de traditionele Belgische keuken, de buzz van de stad én de overtuiging om duurzamer te werken, doet hem de deuren van Balls & Glory openen. In deze zaak is de gehaktbal dat op basis van vlees dat lokaal en vooral eerlijk gekweekt is, de ster van de show. In de tussentijd heeft Balls & Glory verschillende restaurants in Vlaanderen en Brussel. Wim Ballieu en team serveren er goeie Belgische kost in een modern jasje.

Ook in het njam! programma Bal National gaat Wim aan de slag met gehaktballen. Die komen in alle maten geuren en kleuren. Hij stopt er een smeuïge vulling in of pimpt het gehakt met de favoriete smaken van de Belgen. Met een dosis culinaire nostalgie of net heel hedendaags. Het gehakt zelf komt ook in al z’n varianten. Naast het ‘klassieke’ varkens-, rund- of kalfsvlees experimenteert hij ook met verrassende ingrediënten om gehakt van te maken. In het nieuwe seizoen plaatst Wim in elke aflevering een Belgisch comfort food-ingrediënt in de kijker. Als koning van de gehaktbal gaat Wim creatief aan het werk om een unieke gevulde gehaktbal te maken. Daarnaast maakt hij in elke aflevering ook een echte Belgische klassieker met hetzelfde ingrediënt klaar. Hij staat voor haalbare recepten die iedereen thuis kan namaken, daarom kookt hij in ‘Bal National’ in zijn eigen thuiskeuken.

 Zin om zelf de ballekes uit Bal National te proeven?
 Doe hieronder mee met de wedstrijd en maak kans op een casual etentje voor 2 ter waarde van 50 euro in een Balls & Glory-restaurant bij jou in de buurt!