Pina Colada ijsjes

Een recept van Steffi Vertriest
Foto: Roos Mestdagh ©

Creëer onvergetelijke, gezellige momenten rond de tafel met het nieuwe njam!-boek

Creëer onvergetelijke, gezellige momenten rond de tafel met het nieuwe njam!-boek

Ingrediënten

ijsje ijsjes Even geduld...
1 rijpe ananas
250 ml kokosmelk, uit blik
0,5 limoen
4 passievruchten
zeste van limoen (optioneel)

Pina Colada kan ook gewoon zonder alcohol én op een stokje; extra leuk! Dit recept bevat alleen maar pure en eerlijke ingrediënten en is totally guiltfree.

Bereiden: 

Schil de ananas en verwijder de kern. Snijd in blokjes. Doe de ananasblokjes samen met de kokosmelk en het sap van de halve limoen in een blender. Blend tot een glad mengsel. Verdeel de pitjes van de passievruchten over je ijsvormpjes en giet er dan het mengsel over. Zet minimaal 5 uur in de diepvriezer. Serveer eventueel met nog wat zeste van limoen.

Uit het boek "Meer gezonde goesting"

'Meer Gezonde Goesting' is het tweede kookboek van blogster, foodie en njam!-gezicht Steffi Vertriest. Dankzij de vele overweldigende reacties op het tv-programma en het gelijknamige boek 'De Gezonde Goesting' stond Steffi te trappelen van ongeduld om opnieuw haar beste, gezondste en lekkerste recepten te bundelen.

Met de recepten in 'Meer Gezonde Goesting' slaagt Steffi, en dus nu ook jij, er in om de dag rond gezond te eten: van ontbijt tot feestelijke hapjes en heeft ze nu extra aandacht voor kidsproof gerechten. Dit alles aangevuld met tips en weetjes om die gezonde levensstijl makkelijk te maken en vol te houden! Steffi's tweede boek is nu verkrijgbaar!

Lees meer over Meer gezonde goesting

Inspiratie & blog