10 overheerlijke paasgerechtjes

Brunchen en Pasen zijn onlosmakelijk aan mekaar verbonden, want bij Pasen hoort natuurlijk lekker eten! Uiteraard kunnen eitjes en chocolade niet ontbreken. Wij selecteerden tien overheerlijke paasrecepten die van je brunch een waar festijn maken!

Aperitief

Als paascocktail kiezen met voor de Mimosa met een twist. Deze versie met bloedsinaasappel, Elexir d’Anvers en vlierbloesemsiroop is de perfecte starter van je brunch!

Mimosa van bloedappelsien

Ontbijten met eitjes

Bij een lekker ontbijtje horen natuurlijk kakelverse eitjes. Serveer niet gewoon een spiegeleitje of een omelet maar probeer eens deze gevulde pistolets of een deluxe omelet met zoete aardappel, spinazie en feta.

Gevulde pistolets met spiegeleitjes

Omelet Deluxe

Lekkere salades als bijgerechtjes

Serveer bij de eiergerechtjes lekkere salades. Wij zijn helemaal fan van deze gevulde avocado’s met zalm en postelein en de salade van groene groentjes met kwarteleitjes.

Gevulde avocado's

Salade van groene groentjes

Bakken met de kids

Ga samen met de kids aan het bakken en maak lekkere paascupcakes of cakepops. Laat de kinderen zelf de cakjes versieren, succes verzekerd!

Paascupcakes

Cakepops

Aan de slag met paaseieren

Te veel paaseieren in huis gehaald? Geen nood, wij weten er raad mee! Gebruik ze om er een lekkere milkshake met chocolade en banaan van te maken of vul ze op met een espuma.

Chocolade milkshake

Gevulde paaseitjes

Het pronkstuk: de paastaart

Afsluiten doen we met het pronkstuk van de tafel: de paastaart. Een heerlijke luchtige cheesecake met een krokante chocoladebodem. Hemels!

Paastaart

Bekijk hier nog meer paasrecepten!