Win tableware van L'Audriane

Win tableware van L'Audriane

L’Audriane is een nieuw label dat staat voor tijdloos, kwalitatief en handmade tableware. Traditioneel wit, warme aardetinten of een gouden randje, het prachtige label L’Audriane heeft voor ieder wat wils. Combineer naar hartenlust verschillende maten en kleuren van borden en kommetjes en kies voor feestelijke glazen erbij. De serviezen uit het prachtige assortiment zijn allemaal vaatwasbestendig en onderling combineerbaar, kortom ideaal voor elk eetmoment.

Ook in ‘De Chalet’ hebben onze 3 chefs Roger van Damme, Peppe Giacomazza en Dominique Persoone hun heerlijke gerechtjes geserveerd op het mooie servies van L’Audriane. Hun inspiratie voor het perfecte feestmenu komt prachtig tot zijn recht op de mooie borden. Wil je graag weten hoe je de perfecte feesttafel zelf bij je thuis kan creëren? Lees dan zeker hier onze tips én doe mee met onze wedstrijd. Zo maak jij kans op een mooie set van L’Audriane. 

Njam! mag onderstaande prijzen weggeven:

  • 1 set van 3 bakpannen
  • 1 set van drinkglazen (6x rode, 6x witte en 6 champagne glazen)
  • 1 set van kommen (3 modellen , van elk 4 stuks)
  • 1 set van onze soho collectie (4 producten, van elk 4 stuks)

Wil jij graag één van bovenstaande prijzen winnen? Beantwoord dan snel onze wedstrijdvraag en wie weet win jij een mooie tablewareset van L’Audriane.

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.