Win het boek Karola's Kitchen: het kookboek

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

In het programma ‘Karola's Kitchen – gewoon gezond & goed’ deelt voedingsdeskundige Karolien Olaerts haar eetfilosofie met kijkend Vlaanderen en Nederland. In die filosofie staan de groenten centraal, maar Karolien weet als geen ander dat het lichaam op z’n best is met een gevarieerd eetpatroon en ingrediënten uit alle voedselgroepen. 

Gewoon gezond én goed. Dat is hoe Karolien Olaerts kookt. En met veel succes, want haar fel gesmaakte blog Karola’s Kitchen groeide in geen tijd uit tot een van de populairste foodblogs van de lage landen. Wat online begon kreeg al snel een vervolg in boekvorm, en nu is Karolien helemaal klaar om ook op televisie iedereen in te pakken met haar heerlijke, gezonde gerechten. De keuken van Karolien staat voor kilo’s groenten, massa’s kruiden en een goeie scheut buikgevoel. De kijker mag zich verwachten aan leuke ontbijtreceptjes, makkelijke meeneemlunches, voedzame snacks en heerlijke hoofdgerechten.

Benieuwd naar nog meer recepten? Die vind je terug in haar nieuwste boek 'Karola's Kitchen: Het Kookboek'!.
Wil jij zo een exemplaar in huis? Wij geven 3 exemplaren weg. Doe hieronder snel mee met de wedstrijd en maak kans!

Kan je niet meer wachten en wil je graag het boek aankopen?
Dan hebben we goed nieuws voor jou, want met de barcode die je hieronder kan terugvinden krijg je tem paasmaandag €5 korting bij aankoop van haar boek bij Standaard Boekhandel! Je kan de barcode meenemen of online invullen.