Win een smaakmeesterssuggestie van Smaakmeesters

Win een smaakmeesterssuggestie van Smaakmeesters

Smaakmeesters is hét culinair festival in Antwerpen waar horecazaken je laten proeven van hun gastronomisch vakmanschap. Van verfijnde, tongstrelende bereidingen tot cocktails, koffies of het perfecte dessert. De Antwerpse Smaakmeesters laten je van 1 t.e.m. 3 oktober 2021 genieten van hun culinaire meesterschap. Lees er hier alles over. 

In samenwerking met Smaakmeesters mogen we maar liefst 103 waardebonnen wegschenken! Iedere deelnemer van Smaakmeesters schenkt 2x hun smaakmeesterssuggestie weg waar jij van kan gaan genieten. Elke winnaar krijgt 1 waardebon die goed is voor 2 maal de smaakmeesterssuggestie van een deelnemende zaak (niet naar keuze, dus laat je met 2 verrassen door Smaakmeesters!). 

Daarbovenop mogen we ook nog 2 Deluxe-arrangementen wegschenken voor zondag 3 oktober. Elk arrangement is voor 2 personen, meer informatie over Smaakmeesters Deluxe vind je hier.

Zin om culinair te gaan genieten in Antwerpen en om te proeven van Smaakmeesters? Kruis het weekend van 1 tem 3 oktober aan in je agenda en doe hieronder mee met de wedstrijd.

Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.