Win een SipWell waterkoeler

Win een SipWell waterkoeler

“Je start vol goede moed aan de dag en stort je op je werk of je taken. Voor je het weet is de dag al bijna om en besef je dat je nog bijna geen water gedronken hebt.” Herkenbaar? Voor veel mensen wel want maar liefst één op de drie Belgen drinkt te weinig water. En dat kan voor problemen zorgen. Waarom water zo belangrijk voor ons is en hoe je jezelf kan aanzetten om meer water te drinken lees je hier!

Samen met SipWell willen we je graag helpen om meer water te drinken, want water zien is water drinken! In samenwerking met SipWell mogen we de Sublimo Silver (koud & kamertemperatuur) wegschenken.

De SipWell Sublimo is een moderne & milieuvriendelijke waterkoeler. Er is veel aandacht besteedt aan het design waardoor deze ideaal past in iedere omgeving op kantoor of thuis. Dit toestel is geschikt voor 10 liter flessen en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Gedaan met sleuren met flessen water!

Naast de waterkoeler ontvang je ook een SipWell abonnement: de winnaar ontvangt één jaar gratis een waterkoeler + water (dus het maandelijkse abonnement (€24,96), noch het water (€6,88 / 10L) zal betaald moeten worden (met max. van 4 flessen per maand gratis). Nadien krijg je ook de kans om bij SipWell aan een voordelig tarief klant te blijven. Bovenop de waterkoeler en het bijbehorend abonnement geven we ook Blueberry SqueezeWell smaakjes mee die bestaan uit 7% fruit en geen toegevoegde suikers bevatten. Kortom een héle mooie prijs van maar liefst €649! 

Waag snel je kans door hieronder deel te nemen aan de wedstrijd. We wensen je alvast veel succes! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.