Win een glutenvrij pakket van Schär

Win een glutenvrij pakket van Schär

Er zijn veel redenen waarom mensen vandaag een glutenvrij dieet volgen. Sommigen onder ons hebben geen keuze. Bijna 1 op de 100 Belgen heeft coeliakie, een chronische darmziekte waarbij je voedingsintolerantie hebt voor gluten. Anderen kiezen heel bewust voor een glutenvrij dieet, gewoon omdat ze zich dan een stuk beter in hun vel voelen. Wat jouw reden ook is om glutenvrij te koken, een aantal tips, tricks en inzichten komen altijd goed van pas!  

Glutenvrij eten is niet altijd even eenvoudig in het dagelijkse leven. Ben je nog maar net te weten gekomen dat jij of iemand van je gezin geen gluten meer mag eten? Dat kan soms even overweldigend zijn, maar probeer rustig te blijven. Het zal natuurlijk even wennen zijn, maar met de juiste tips en aanpassingen kan je perfect je normale leven terug zijn gangetje laten gaan. Wil je er graag meer over weten? Lees dan alle informatie hier

Van glutenvrij eten kan je dus echt wel glutenblij worden! Het zal niet altijd even makkelijk gaan, maar hey: je kan nog altijd terugvallen op het heerlijke glutenvrije assortiment van Schär. Je vindt alle producten hier! Inspiratie nodig om glutenvrij te koken? In een nieuwe reeks van ons programma In de mix kookt de Schär ambassadrice heerlijke glutenvrije gerechten. Je ontdekt ze hier!

Heb je de smaak al te pakken? Dan zetten we je graag op weg want in samenwerking met Schär schenken we maar liefst 5 glutenvrije pakketten weg met een winkelwaarde van €25. In deze pakketjes kan je glutenvrij brood, meel en andere heerlijke glutenvrije producten van Schär proeven. 

Doe hieronder mee met onze wedstrijd en maak kans! Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.