Win een exemplaar van Lekker Lang Leven 2

Win een exemplaar van Lekker Lang Leven 2

“Gezond eten is geen doel, maar een middel”. Diëtist en chef Michaël Sels weet wat goed is voor je lijf én je smaakpapillen.

Zorgen voor een LEKKER LANG LEVEN, dat is wat voeding voor ons moet doen. Ze moet gezelligheid bieden als we samen zijn met familie. Ze moet ons energie geven om actief te zijn en te blijven. Maar evengoed moet ze ons de kracht geven om tijdens ziekte te vechten. Je leest het al: voeding is meer dan alleen maar het invullen van een basisbehoefte. Voeding is wonderspul!

In het Lekker Lang Leven 2 kookboek vind je ruim 50 recepten (ontbijt, lunch en avondmaal) voor een lang en gezond leven. Want op de vraag of een maaltijd gezond én lekker kan zijn, is het antwoord overduidelijk: ja! En daar levert dit boek het bewijs voor. Recepten boordevol fruit en groenten. Wat dacht je van green American pancakes, falafelwafels, een courgettecake of een gezonde variant van de wereldbekende Zweedse gehaktballetjes? 

Benieuwd naar de recepten en dit kookboek? Dan hebben we goed nieuws voor jou want we schenken maar liefst 5 exemplaren van dit boek weg!
Doe hieronder mee met de wedstrijd en maak kans. Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.