Win een duoticket voor Wezel Culinair

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Hét culinaire festival van de Voorkempen is terug!

Na een afwezigheid van twee jaar maakt ’s-Gravenwezel zich terug op voor hét culinaire orgelpunt van het zomerseizoen. Wezel Culinair, dat een bescheiden start kende in 2010, is ondertussen uitgegroeid tot veel meer dan enkel een plek om de gastronomie uit de ruime regio te komen ontdekken. Bezoekers zullen niet alleen culinair kunnen degusteren volgens de vertrouwde formule maar ook de laatste trends voorgeschoteld krijgen tijdens modeshows, kunst ontdekken en prachtige wagens uit het luxesegment kunnen zien.

Het festival krijgt dit jaar een hoogstaande première met een Nocturne op donderdagavond 1 september waarbij sterren-chef Roger van Damme de genodigden culinair zal verwennen met een 3-gangen diner. Op vrijdagavond 2 september gaan de deuren dan open voor het grote publiek met een vervolg op zaterdag 3 en zondag 4 september.

Nieuw dit jaar is de verborgen parel op de festivalweide waar onder andere de bekende njam!-chefs Jeroen De Pauw, Wim Ballieu en Dagny Ros Asmundsdottir alsook sterren-chef Viki Geunes hun culinair vakmanschap zullen brengen in een origineel ‘take-out’ concept.

Voor alle info over tickets, inschrijving voor de Nocturne en praktische zaken: www.wezelculinair.be

Wil jij komen proeven van de culinaire creaties van onder meer de njam!-chefs en wil je dit culinaire festival absoluut niet missen?
In samenwerking met de organisatie mogen wij 10 duotickets wegschenken! Doe hieronder mee en maak kans.