Win een Cocktails@home pakket van Smaakmeesters

Win een Cocktails@home pakket van Smaakmeesters

Ook dit jaar wordt Smaakmeesters weer georganiseerd in Antwerpen in het weekend van 3 en 4 oktober. Er staat heel wat leuks op het programma waaronder Cocktails @ home! Benieuwd naar de andere culinaire activiteiten? Dat lees je hier!

Het concept? Bestel online een Smaakmeesters cocktailpakket voor 2 personen dat aan huis geleverd wordt. In het pakket zitten alle ingrediënten om thuis zelf de Rose Garden cocktail te maken: BelRoy's Vodka, veenbessensap, citroen, siroopje van druif en rozemarijn en aquafaba. Bovendien kan je beroep doen op een live video waarin een cocktail shaker van BelRoy’s je doorheen het recept leidt en stap voor stap toont hoe je de perfecte cocktail maakt. De live stream video zal op de Smaakmeesters website geplaatst worden, op zaterdag 3 oktober om 21u. Het cocktailrecept zal ook op een begeleidende brief toegevoegd worden aan het cocktailpakket.

De cocktail Rose Garden werd gecreëerd ter gelegenheid van de opening van BelRoy's Bijou in februari 2016, en is een 'twist' op een Cosmopolitan. Het smaakprofiel is fris-fruitig-kruidig, met een heel licht bittertje van het veenbessensap en een mooie zoet-zure balans. De Rose Garden is een 'shaking' cocktail, maar voor degenen zonder shaker wordt een alternatief gegeven tijdens de live streaming. 

Je kan een Smaakmeesters cocktailpakket bestellen vanaf vrijdag 18/09 tot en met vrijdag 2/10 op de webshop van BelRoy’s.
De pakketten worden in heel België verzonden in de week van 28 september tot 2 oktober. Dit om houdbaarheidsredenen van de ingrediënten en zodat iedereen de cocktail kan maken op het ogenblik van de live streaming.

Zin gekregen om de Rose Garden zelf te maken bij je thuis en te proeven? Wij mogen in samenwerking met Smaakmeesters maar liefst 20 pakketten wegschenken! Waag dus snel je kans door hieronder de wedstrijdvragen in te vullen en je gegevens achter te laten. Veel succes! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.