Win een cadeaupakket van ChoQola

Win een cadeaupakket van ChoQola

ChoQola is een "guiltfree homemade freezer chocolate". Een heerlijk romig en toch super gezond alternatief op basis van onbewerkte whole food ingrediënten zoals noten en kokosolie en volledig volgens de RAW food principes om alle nutriënten en enzymen optimaal te kunnen behouden en benutten.

ChoQola is vrij van lactose, gluten, soja en geraffineerde suikers. En ook geharde vetten, emulgatoren, additieven en andere chemische toevoegingen krijgen geen plaats in choQola. Alles wat niet 100% puur natuur is, wordt niet gebruikt in dit product! Biologische honing is de zoetstof van ChoQola omdat dit nog steeds de meest natuurlijke en onbewerkte zoetstof is die je kan vinden en daarbij ook nog basevormend is in plaats van zuurvormend zoals de meeste andere zoetstoffen.

Njam! schenkt samen met ChoQola 3 'Meester choQolatier pakketjes' weg! Elk pakketje bestaat uit een potje ChoQola 'The Original', een silicone vormpje, een handleiding, een leuke kaart met quote, kleine pimp potjes met kokosrasp, hot chili, walnoten en 24 kt bladgoud. Wil je ook graag aan de slag gaan en lekkere gezonde receptjes uitproberen zoals Steffi Vertriest in haar nieuwste programma Steffi's Healthy Pleasures? Doe hieronder dan snel mee met onze wedstrijd!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.