Win een AVA shoppingbag 'De Zomertafel'

Win een AVA shoppingbag 'De Zomertafel'

Het is zomer, iedereen naar buiten! Een brunch onder de bomen, lunchen aan de tuintafel, een picknick bij het water, de geur van een smeulende BBQ, een lekkere cocktail met je snoet in de zon. Hoera, de zomer is daar! Als je volop van de zomer wilt genieten, vind je bij AVA alles om elk buitenmoment magisch te maken. Prikkers, schalen, ... van de langste tafelloper tot het kleinste dessertpotje, de zomer wordt één groot feest.

In ons gloednieuwe programma De Zomertafel inspireren we onze kijkers elke zaterdag met leuke zomertafels die je eenvoudig bij je thuis kan creëren. In dit programma gaat er telkens een verrassend duo njam!-chefs aan de slag en pakken ze uit met super inspirerende slaatjes, BBQ-gerechten & side dishes. De gasten schuiven de voetjes onder tafel en smullen van een rijkelijk assortiment lekkere en haalbare gerechten, die je nu al doen dromen van zwoele zomerdagen met je vrienden.

Heb je zin om thuis zelf ook aan de slag te gaan en een heuse zomertafel te organiseren? Doe dan snel mee met onze wedstrijd en maak kans op een AVA shopping bag 'De Zomertafel'. Hierin kan je een uitgebreid assortiment vinden voor een zomers gedekte tafel. Wat valt er juist te winnen? Allerlei decoratie zoals servetten, kaarsen, placemats, feestdecoratie,... ter waarde van €50. Heel wat leuks om je tuin en tafel mee aan te kleden dus. Heb je bovendien nog wat tips nodig om je tafel aan te kleden? Lees dan hier ons blogartikel met tips voor de perfecte zomertafel. Veel succes! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.