Win een all-in diner voor 2 personen bij La Botte

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Njam! is jarig en daarom trakteren we op heel wat culinaire cadeaus!
Ons 10-jarig bestaan vieren we in 2021 met tal van mooie prijzen, waaronder een all-in diner voor 2 personen bij La Botte!

Ondergedompeld worden in een authentieke, Italiaanse sfeer van lekker eten en drinken, dat is La Botte. Het is een plek waar je met familie en vrienden kan genieten, feesten en delen. L’arte della cucina. Bij de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die op huwelijksreis kwam naar België en niet meer terugkeerde naar Sicilië. In Genk opende Vincenzo het restaurant La Botte in Genk. Samen met zijn broer hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot ‘het beste Italiaanse restaurant’. En terecht. Op de menukaart prijken gerechten zoals: Scaloppina alle melanzane, Cassatina di ricotta en Tonna vitellata. De originele keuken van het eiland met hier en daar een internationaal accent en een grote nadruk op Siciliaanse producten. 

Zin om ook ondergedompeld te worden in de Italiaanse keuken en te proeven van deze heerlijke keuken? 

Doe hieronder mee met de wedstrijd en maak kans!
Praktisch: We contacteren de winnaar persoonlijk via mail na afloop van de wedstrijd en bekijken nadien wanneer je van je prijs kan genieten in het restaurant.