Win duo VIP tickets voor het Amazing Asia Festival in Antwerpen

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Voor het zesde jaar op rij brengt het Amazing Asia Festival een (culinaire) Aziatische beleving naar Vlaanderen. Het is dé plek om te genieten van de heerlijke Aziatische keuken en de mooie cultuur, allemaal hier in België! Ga op Aziatische ontdekkingsreis en beleef een dag vol muziek, heerlijk eten en nog zoveel meer. Trommel je vrienden en familie op en laat je verrassen door de Aziatische cultuur! 

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op duo VIP tickets voor het Amazing Asia Food Festival in Antwerpen op 14, 15 of 16 juni. Met de tickets kun je genieten van een doorlopend buffet van eten en drinken à volonté, met persoonlijke bediening in de Comfort Lounge.

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt beleven tijdens dit festival en waar en wanneer je het kunt vinden? Ga dan snel naar ons blogartikel en ontdek wat er te beleven valt op het Amazing Asia Festival!

Samen met het Amazing Asia Festival schenken we in totaal 3 duo VIP tickets weg waardoor je optimaal van het Amazing Asia Festival kunt genieten.

Bij deelnamen gaan wij er wel van uit dat je 14, 15 of 16 juni aanwezig kunt zijn in Antwerpen (Boeienweide, Linkeroever Frederik Van Eedenplein)

Veel succes!