Win drinks & bites bij de pop-up van Syrco Bakker

Win drinks & bites bij de pop-up van Syrco Bakker

Chef Syrco Bakker is een van de culinaire apostelen van de bekende top chef Sergio Herman. Syrco is vandaag verantwoordelijk voor het tweesterrenrestaurant Pure C en serveert daar een creatieve, zuivere keuken waarbij de natuur de rode draad vormt. Hij was ook te zien in het njam! programma De Sterrenkaart Nederland! Op 17 juli 2020 opent hij een opvallende pop-up in Gent: Bicho de las Dunas. We kunnen nu reeds zeggen dat dit de coolste Mexicaanse stadstuin van het land zal worden. 

Bicho de las Dunas is een soort zomerterras, een echte gettaway midden in de stad. In een unieke Mexicaanse sfeer serveren ze lekkere cocktails en originele bites. Het is een samenwerking tussen een hip Mexicaanse restaurant uit Gent en zijn eigen drank Hierbas de las dunas. Er zal een dj draaien en ze gaan er een speciale sfeer neerzetten die je kan vergelijken met die op Ibiza. Maar dan met Mexicaanse invloeden. Meer informatie lees je hier

Praktisch: 

Bicho de las Dunas opent de deuren op 17/07. De zaak is van woensdag tot en met zondag geopend, in de week vanaf 16u en in het weekend vanaf 12u. Voorlopig enkel in juli en augustus, maar daar komt misschien nog een maandje bij! Ze werken zonder reservaties.

Heb jij intussen zin gekregen om deze pop up te bezoeken? Dat kan!
Want wij mogen Hierbas de las Dunas drinks & Mexican bites voor 2 personen wegschenken! 

Doe hieronder mee met de wedstrijd en wie weet kan jij binnenkort gaan genieten van de heerlijke Mexican bites! Veel succes! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.