Maak kans op het kookboek Prikkelbare darmen

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Velen onder ons hebben wel eens acute darm- of buikklachten, die vanzelf weer overgaan. Maar als de darm- en buikklachten voor een lange tijd aanhouden, kan er sprake zijn van het prikkelbare darmsyndroom (PDS). Buikpijnlijders blijven vaak veel te lang met hun klachten rondlopen zonder een arts te consulteren. Dat is jammer, want hoewel er geen eenduidige behandeling voor dit syndroom is, zijn er toch veel manieren om deze buikpijnklachten aan te pakken.

In Prikkelbare darmen kookboek bundelen maagdarmspecialist Heiko De Schepper en diëtist en njam!-chef Michaël Sels hun krachten. Ze schetsen kort het mechanisme van het prikkelbaredarmsyndroom, focussen vervolgens op welke rol voeding speelt wanneer je aan PDS lijdt en geven aan welke voeding je beter vermijdt. Daarnaast zetten ze de theorie meteen om in de praktijk, met meer dan 40 darmvriendelijke recepten.

Wil jij graag een exemplaar van het kookboek 'Prikkelbare darmen' in huis? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want in samenwerking met uitgeverij Pelckmans schenken we 3 exemplaren weg. Veel succes!