Maak kans op foodbonnen voor het culinair festival 'Gent Smaakt'

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Ben je op zoek naar nieuwe recepten, wil je nieuwe smaken verkennen of gezellig de culinaire sfeer opsnuiven van de stad Gent? Van woensdag 17 mei tot en met zondag 21 mei staat de Gentse binnenstad volledig in het teken van culinaire hoogstandjes en heerlijke ontdekkingen. Bezoekers kunnen kennismaken met lokale chefs, producten en dranken, met de nadruk op de samenkomst van cultureel erfgoed en food. Ook kan je hier zelf aan de slag gaan en je inschrijven voor verschillende workshops en lezingen. Zelfs de allerkleinsten kunnen zich hier amuseren. Meer dan 60 Gentse chefs, restauranthouders en lokale producenten bevestigden hun deelname aan Gent Smaakt! 

Wees welkom op het gratis culinair festival in de historische binnenstad van Gent tijdens het Hemelvaartsweekend. Ontdek hier alles wat je allemaal ter plaatse kan ontdekken.  

Heb jij zin gekregen om dit culinair festival te ontdekken? Wij trakteren onze trouwe njam! fans graag op foodbonnen ter waarde van €50 om te consumeren op het Gent Smaakt festival op een dag naar keuze. Doe hieronder mee en maak kans op deze mooie prijs.