Laurence Bemelmans

Laurence Bemelmans richtte in 2015 haar eigen foodblog ‘As cooked by Ginger’ op. Oorspronkelijk was dit bedoeld om een creatieve uitlaatklep te creëren voor zichzelf. Een eigen plekje om creatief bezig te zijn rond haar grootste passies: eten, schrijven en fotografie. Receptjes uittesten, veel experimenteren met eten en een eigen culinaire levensstijl ontwikkelen. Heerlijk!

‘Alles draait bij mij rond gezond van het leven genieten, waarbij ik zowel dat gezonde als dat genieten even belangrijk vind. Zo kan je op mijn blog dan ook niet alleen veel gezonde gerechtjes terug vinden, maar ga je ook de lekkerste zoete en hartige zondes tegen komen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, maar ruimte laten om te genieten van dingen die je gelukkig maken is dat absoluut ook.’

Toen de blog begon te groeien, groeiden ook Laurence haar dromen mee en in 2019 besloot ze dan ook haar job op te zeggen en fulltime voor ‘As cooked by Ginger’ te gaan, iets waar ze nog geen seconde spijt van gehad heeft. Zo werkte ze al aan tal van projecten mee en geniet ze van de verscheidenheid van haar job. Ze is tv-chef voor FERM op PlattelandsTV, ontwikkelt receptjes en mooie foto’s voor allerlei verschillende merken, ze schreef mee aan het Tarte à Moi bakboek, staat regelmatig zelf voor de camera en verzorgt van tijd tot tijd de foodstyling op culinaire shoots.

Op Instagram neemt ze je mee in haar persoonlijke en professionele leven en krijg je zowel leuke food foto’s en video’s als real momlife te zien. 

Recepten van Laurence