Soep in 20 minuten met de DOMO Soepmaker

Niets is zo lekker op een koude winterdag als een kom verse, dampende soep. Met de Soepmaker van DOMO wordt soep maken echt kinderspel. De njam!-redactie testte het toestel uit en maakte er twee heerlijke winterse soepjes mee. Laat je inspireren en ga zelf ook aan de slag!

De DOMO Soepmaker is een roestvrij stalen toestel dat 1,7 liter soep maakt in 20 minuten. Verder kan het toestel ook perfect gebruikt worden om velouté of smoothies mee klaar te maken. Een handig keukenhulpje dus! De soepmaker beschikt over drie verschillende programma’s en is super eenvoudig in gebruik. Vul de kan met de gewenste ingrediënten en zet de soepmaker aan met slechts één druk op de knop. Gebruik het programma “Smooth” voor gladde soep , “Chuncky” voor soepen met stukjes en “Blend” voor smoothies of velouté. Bij de DOMO Soepmaker wordt ook een leuk receptenboekje geleverd zodat je meteen aan de slag kan!

Ook de njam!-redactie probeerde het toestel uit en maakte er twee leuke filmpjes van. Ontdek hier onze recepten voor een heerlijke pompoensoep met spinnenballetjes en courgette-broccolisoep met een kaastoast gemaakt in de DOMO Soepmaker!

Meer info over de DOMO Soupmaker kan je hier vinden. 

Lees ook...