Op zoek naar een culinaire wintervakantie? Eliza was here!

Zwemmen in onontdekte baaien. Proeven van lokale lekkernijen. En ’s avonds genieten van een spectaculaire zonsondergang op het terras van een taverna. Wie droomt daar nu niet van? Reisorganisatie Eliza was here helpt je graag om van je droom de werkelijkheid te maken. Hoe? Dat vertellen we je graag!

Reisorganisatie Eliza was here

Zowel in de zomer als in de winter biedt reisorganisatie Eliza was here kleinschalige vakantieadresjes aan. Het ruime aanbod vakantiehuizen, boetiek hotels en appartementen hebben altijd een charmant en kleinschalig karakter en een verscholen ligging. Hier ben je even helemaal weg van de drukte en het massatoerisme. Je kunt er tot rust komen maar het biedt ook de mogelijkheid om de regio te ontdekken met de auto die voor je klaarstaat. De eigenaren ontvangen je met open armen en kunnen je tips geven wat te doen in de omgeving.

Vakantie Tenerife

Het winteraanbod bestaat uit vakanties Andalusië, vakanties in de Algarve, vakanties op Cyprus, vakanties op de Canarische Eilanden. en vakantie naar Tenerife. Dit prachtige eiland Tenerife wordt gekenmerkt door een vulkanische landschap. Het is de vulkaan El Teide die je van bijna overal op het eiland kunt zien. Met een hoogte van bijna 4000 meter is dat ook niet zo vreemd. De omgeving van El Teide leent zich perfect voor mooie wandeltochten. Je waant je in een maanlandschap. Bij terugkomst van een lange tocht kan je de voeten even rust gunnen en een duik nemen in je eigen zwembad. Vrijwel alle accommodaties van Eliza was here hebben een zwembad. Soms verwarmd, soms niet maar wees niet bang voor kou want de temperatuur loopt in de wintermaanden vaak op tot de 25 graden. Zeker november, februari en maart zijn heerlijke maanden voor een vakantie op Tenerife met een gemiddelde temperatuur van 20 graden. 

Een winterzon vakantie boeken?

Wil jij tijdens je vakantie ook het liefste zwemmen in onontdekte baaien en proeven van lokale lekkernijen? Ga dan zeker eens op vakantie met reisorganisatie Eliza was here. Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor Eliza bij haar selectie van authentieke accommodaties waar ze vol enthousiasme over schrijft. Je leest deze verhalen op haar website en boekt daar ook heel eenvoudig jouw bijzondere vakantie. Bij de vliegvakanties van Eliza was here wordt naast het verblijf ook voorzien in een volledig verzekerde huurauto en vliegtickets. Zo hoef je niets meer zelf te regelen. Wacht niet te lang want de leukste winterzon accommodaties raken snel volzet.

Korting als NJAM kijker

Verder hebben we voor alle njam!-fans nog een leuk extraatje! NJAM heeft nu een exclusieve introductiekorting wanneer je voor 30 november jouw winterzonvakantie boekt op www.elizawashere.be. Gebruik actiecode NJAM in stap 3 van het online boekingsproces. Let op, de vertrekperiode moet tussen 1 november 2017 en 31 maart 2018 vallen. Veel vakantieplezier!

* Het beeld bovenaan is een accommodatie van Eliza was here op Tenerife. Dit hoeft niet per definitie de locatie te zijn van deze wedstrijd. Kijk voor meer info naar het wedstrijdreglement.

Lees ook...