Win het boek Easy Nordic van Dagny Ros

Win het boek Easy Nordic van Dagny Ros

Dagný Rós Ásmundsdóttir brengt een ode aan de Scandinavische manier van leven én eten in 'Easy Nordic' - hygge voor in de keuken!

In Easy Nordic laat Dagný Rós zien dat zij dit culinaire gen ook zeker door haar bloed heeft stromen. Ze presenteert ons een ode aan de Scandinavische kunst van het leven, met veel hygge, samenkomen met familie en vrienden, heerlijk eten. Geen afgemeten porties, want dat is volgens Dagný Rós ‘so not sexy’. Wel gezelligheid, een feestelijke en informele omgeving, waarin samen gekookt en gegeten wordt. 'Het creëert een band.' Dagný Rós durft zelfs te beweren dat samen koken een manier is om je seksleven een boost te geven.

‘Maaltijden, zelfs feestelijke, zijn in IJsland nooit een stijve, formele bedoening. Er mag gelachen worden. Stress komt er ook niet bij kijken, alleen plezierige opwinding. En het mag best een beetje stout.’

Aan de hand van 77 recepten leer je meer over de IJslandse eetfilosofie én over Dagný Rós zelf. De recepten zijn eerlijk en puur, vernieuwend maar gestoeld op traditie, zonder tierelantijntjes, niet ingewikkeld. Een natuurlijke keuken, die gul en gezellig is: #Hygge, #Togetherness, #DoeMaarGewoon.

WIN WIN WIN

Njam! schenkt vijf gesigneerde exemplaren van Easy Nordic weg! Beantwoord onze wedstrijdvraag, de schiftingsvraag en laat je gegevens achter zodat we je kunnen contacteren bij winst. Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.