Win het boek 'Alle dagen vakantie'

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Staycation? Ja, in plaats van een vacation ofwel vakantie in het buitenland kun je ook perfect genieten van een vakantie thuis. Of je nu kiest voor een weekendje of een uitgebreide vakantie in eigen land, met dit boek wil Manon Van Aerschot de lezer alvast heel graag inspireren.

Dit boek zit boordevol receptjes, tips en tricks om er een fantastische vakantie van te maken. Van ontbijtjes waar de meeste hotelgasten jaloers op zouden zijn tot homemade limonades en echte vakantiegerechten die je zo in die zuiderse sfeer brengen. Of wat dacht je van een vakantieproject voor bij je thuis? Zelf pasta maken of groentjes pekelen bijvoorbeeld? Wedden dat dat gezellig wordt?!

Naast recepten en projecten voor in de keuken geeft Manon je ook graag haar tips mee voor kleine, gezellige uitstapjes in eigen land. Van de beste picknickplaatsjes tot tips om te gaan zwemmen in openlucht. Dit boek is een survivalgids voor een fantastische staycation. Laat die vakantie maar beginnen!

Heb jij ook al zin gekregen in een fantastische staycation en om aan die leuke DIY projectjes en heerlijke receptjes te beginnen?
Wij mogen maar liefst 5 exemplaren van dit gloednieuwe boek wegschenken!
Waag snel je kans door hieronder de vragen te beantwoorden. We wensen je alvast veel succes!