Win een yogasetje van Yoga by Julz

Win een yogasetje van Yoga by Julz

Yoga by Julz staat voor stijlvolle yogawear, ontworpen in Antwerpen. Julie aka Julz is zelf echt een fan van yoga én stijlvolle kleding. Ze vond het zelf moeilijk om deze twee te combineren en is daarom op een dag zelf achter de ontwerptafel gekropen. Zo werd Yoga by Julz geboren waarbij ze stijlvolle maar toch comfortabele yogakledij zelf ontwerpt.

Bij Yoga by Julz zien ze het als hun missie om yoginista’s all around theworld te voorzien van een stijlvolle lifestyle yoga collectie! Yogi-wat?! Wel, een yoginista, dat is een fashionista die van yoga houdt maar haar downward dog liever niet in een saai shirtje doet.

 Ben je zelf niet zo into yoga? No worries, de Yoga By Julz collectie is ook perfect voor je morning run, je pilates work out of gewoon... om je op een comfortabele en stijlvolle manier in de supermarkt te vertonen, met vriendinnen te gaan brunchen of om languit in de zetel te genieten van je favoriete serie (hallo Netflix).

 Ook onze healthy foodie en njam!-chef Steffi Vertriest is erg fan van de stijlvolle yogakledij. Moeten we je nog vertellen dat ze verliefd is op yoga? Er was wel één ding heel belangrijk voor haar: niet te veel spiritueel gedoe maar wel een stevige work-out gecombineerd met het werken op lenigheid. Hiervoor heb je natuurlijk een comfortabele outfit nodig die ook nog eens mooi is. Want wie zich mooi voelt, voelt zich automatisch al een stuk beter!

 Ben je ondertussen zelf helemaal overtuigd? Goed nieuws dan! Njam! geeft in samenwerking met Yoga by Julz 2 yogasetjes weg bestaande uit een broek, trui en top naar keuze. Doe snel mee met onze wedstrijd en maak kans op een exclusief Yoga by Julz setje!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.