Win een VIP duoticket voor de Campari Negroni competition

Win een VIP duoticket voor de Campari Negroni competition

Wie treedt straks in de voetsporen van Graaf Camillo Negroni? De spanning stijgt onder de bartenders in België en Luxemburg. Wie kan straks het meest verrassen met zijn of haar persoonlijke herinterpretatie van deze klassieker? De finale van de Campari Negroni Competition vindt plaats op 10 juni in het MAS in Antwerpen waarbij de finalisten het tegen elkaar opnemen, onder het wakende oog van een consumentenpanel en een professionele jury. Die bestaat uit vier internationaal bekende bartenders – Mauro Mahjoub (Duitsland), Salvatore Calabrese (Italië/Verenigd Koninkrijk), Luca Picchi (Italië), Tommaso Cecca (Italië) – en chef-kok Nick Bril van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane. Zij beoordelen niet alleen de smaak en het evenwicht van de creatie, maar ook de creativiteit, de look en het verhaal achter de cocktail.

De regels voor de finalisten zijn simpel: ze moeten minstens een derde Campari (zoals in het originele recept van de Negroni)
gebruiken, zich beperken tot maximaal zes ingrediënten én de cocktail binnen de vijf minuten creëren.

Njam! mag in samenwerking met Campari 1 VIP duoticket wegschenken voor deze exclusieve wedstrijd. Wil jij hier graag bij zijn? Beantwoord dan snel hieronder de wedstrijdvragen en maak alvast je agenda vrij op maandagavond 10 juni. We brengen de winnaars ten laatste op zaterdag 8 juni op de hoogte en bezorgen dan alle praktische informatie. 


Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.