Win een vijfgangendiner voor twee op het culinair event Fourchette

Win een vijfgangendiner voor twee op het culinair event Fourchette

Kom naar Fourchette en proef van een unieke culinaire ervaring!

IHet regent wederom sterren op de derde editie van het grootste culinair event van ons land. Fourchette pakt uit met nieuwe namen om in de potten te roeren. En dat zijn niet de minsten. Al negen chefs hebben hun aanwezigheid bevestigd, goed voor evenveel Michelinsterren. Op 15, 16 en 17 maart kunnen 1.800 culinaire aficionado’s genieten van sterrenchefs als Michaël Vrijmoed**, Filip Claeys**, David Martin** en Maarten Bouckaert*.

Fourchette is het gastronomisch hoogtepunt van 2019 dat je niet mag missen. Het concept van Fourchette is geniaal in zijn eenvoud. Elf topchefs geven het beste van zichzelf in open keukens, zo kunnen de gasten hen in volle actie bewonderen. Alles samen kunnen per dag 600 bezoekers de voeten onder tafel schuiven voor een heerlijk vijfgangenmenu. Verspreid over drie dagen geeft dat 1.800 culinaire liefhebbers die aan hun trekken komen.

Twee teams van vier chefs verzorgen drie dagen lang een vast menu. Nieuw dit jaar: het vaste vijfgangenmenu wordt vergezeld van een extra kaasbordje, verzorgd door gerenomeerd kaasaffineur Frederic Van Tricht. Elke dag vervoegt ook een nieuwe gastkok de vaste teams voor een extra topgerecht.

WIN WIN WIN

Schuif gezellig aan aan de njam!-tafel want njam! schenkt 5 duotickets weg voor het Fourchette diner op zaterdag 16 maart om 18u30! Gastchef van de avond is dan njam!-chef Michaël Vrijmoed! Wil jij er graag bij zijn? Beantwoord dan de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag en laat je gegevens achter zodat we je kunnen contacteren bij winst! Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.